Jurassic World Evolution Review

Jurassic World Evolution Review
Califica Esta Revisión

Here’s our full review of Jurassic World Evolution the new simulation game from Frontier!
Subscribe to GR+ here: http://goo.gl/cnjsn1
Video Rating: / 5

All New Honda Vario 150 2018 l First Ride Review l GridOto

All New Honda Vario 150 dan 125 secara resmi diluncurkan, dan kami langsung mencobanya setelah prosesi launching berlangsung.

Bedanya dari versi sebelumnya lumayan menyeluruh namun masih jelas sekali terasa nuansa desain dari Vario 150 sebelumnya, begitu juga dengan impresi berkendaranya, tak jauh berbeda.

Apa saja yang berubah? Desain jelas beda banget, begitu juga dengan pelek dan ban yang lebih lebar, lampu depan mirip CBR250RR dan sepatbor belakang model gantung bergaya sport bike.

Fiturnya kini sudah dilengkapi dengan Honda Smart Key System atau keyless sehingga lebih canggih sekaligus aman, tapi ada bedanya loh bila dibandingkan sama keyless PCX 150.

Panel spidometernya juga baru, sekarang kecil banget dan isinya jauh lebih lengkap.

Bagaimana dengan mesinnya? Ada penyempurnaan yang ternyata membuat power dan torsinya sedikit lebih tinggi.

Okelah langsung tonton saja videonya, selamat menikmati..

GridOto Network
GridOto | GridOto News | GridOto Style | GridOto Modif | GridOto Tips | Otomotif TV | Motorplus

Kompas Gramedia Building 5th Floor
Jl. Panjang No. 8A, Kebon Jeruk, Jakarta Barat
Telp. +6221 5330158/70 Ext. 31170
Fax. +6221 5347963
Email: redaksi@gridoto.com

You can visit our official website: http://gridoto.com/

Follow our social media:

Facebook: https://www.facebook.com/GridOto/
Instagram: https://www.instagram.com/gridotokompas/
Twitter: https://www.twitter.com/gridotocom/

Leave a Comment:

40 comments
RaptorNL says junio 16, 2018

More tutorials??? It was already far to much. In the start you could click nothing without a irritating explanation. Asuming everyone has a iq of 80.

Reply
James DL says junio 16, 2018

The game is great fun, has me absolutely hooked!

Reply
Pickles Mcgee says junio 16, 2018

Paging dr. Grant…..

Reply
GainTrainWompa 1 says junio 16, 2018

I'm bored of this already

Reply
mrmoo says junio 16, 2018

As a separate game, I quite like it but I'm really into my sim games and as a sim game it just doesn't quite cut it, there's not enough management. I wanna have to hire staff and provide the guests with toilets and stuff. The buildings are big in comparison to the size of the parks so you end up with limited space, even on the sandbox island. I guess is expected much more than what they gave us, with it being a frontier game as well I expected a very good sim game and it just isn't. I get the feeling they purposely held back on a lot of things to make it work better on consoles, an idea that probably came from the big wigs at universal. It's a game designed for maximum profit, not maximum fun, I'm just glad they didn't completely ruin it and it still is a fun game to play. Not worth £50 though, hopefully, they'll release updates like they did with planet coaster but with it being a movie based game I doubt anything will be free.

Looking forwards to Prehistoric Kingdom, i need to scratch this dinosaur park simulation itch, jurassic world just isnt enough

Reply
LimeGuy101 says junio 16, 2018

Fuck IGN

Reply
Joshua-Jal Reyes says junio 16, 2018

Nice review!

Reply
westyk52sparky says junio 16, 2018

i was hoping for Planet Coaster with dinosaurs. Jurassic World Evolution is not worth £50

Reply
Tizona76 says junio 16, 2018

Hey look! Someone who actually played the game before reviewing it! IGN should learn a thing or two

Reply
ajzajz3 says junio 16, 2018

great the idiot that do the review dont know how to play games gg

Reply
Charlie Mitchell says junio 16, 2018

jurassic world? more like Jurassic Dissapointment. If you pick this game up thinking its another genesis.. its not. You have NO room to build, no massive open landscapes like the original.. Barely any customization.. Its not worth the price at all. you could get more inveloped using a minecraft mod than this pile of ass… only 47 fucking dino's too. Waste of time and energy.

Reply
DJDeezy ThaTruth says junio 16, 2018

–I don't kno about this review ither. It's very…prissy 😆. Looked over some harsh issues, or "quality of life" features that are poor. Quest system & such. It did point out the flawd building system. This really has to be ur genre of a game to look over certain things

Reply
ADDISON396 says junio 16, 2018

Starts talking about power
Tldr I dont like management aspects of this management game…
K
Edit: The help menu if you had read it tells you exactly how to do the power in 3 steps…with pictures…

Reply
Danny Quin says junio 16, 2018

Hope they can put this on the switch. I do not mind 720p at 60fps

Reply
Nsatiro says junio 16, 2018

it is nor organic.. its a game for kids in the most positive prespective

Reply
Kindred1a1 says junio 16, 2018

I'm on the fence for getting this game. My main concern is, doesn't it get boring at some point since it seems to be the same 5 things done over and over again and a lot of waiting

Reply
Iluminum Falcon says junio 16, 2018

Where's the FUCKING PARK BUILDER it's out now I don't see?!!!?????

Reply
Brian Driscoll says junio 16, 2018

lol 4 out of 5 stars?! What a joke!

Reply
Anthony Anderson says junio 16, 2018

I made a ceratosaurus as happy as it can be and made its environment perfectly. This piece of shit still kept breaking out. I had to put him down, sell him, and wait till I got the electric fences upgrade before I create him again. Lol

Reply
G P says junio 16, 2018

Bring to Switch

Reply
PARI JATAH says junio 16, 2018

kecepatannya bisa mencapai km tu,,,

Reply
Rio MOTOVLOG says junio 16, 2018

Mantappp one heart lah

Reply
Joel Liad says junio 16, 2018

This channel needs English subtitles for the international community.

Reply
syamz_ salafymks says junio 16, 2018

Sy sdh punya black dof keren habis!!!

Reply
evan schumacher says junio 16, 2018

Gampang kena baret body nya 😥

Reply
Ainun Nizar says junio 16, 2018

Mas kalau mengetahui aki mau tekor posisi brapa ya angkanya..?

Reply
fendy Ekaramdani says junio 16, 2018

Gak suka lihat Ukuran banya Kaya sepeda ontel

Reply
Mobile Legend Bali TV says junio 16, 2018

Menang tampang doang, 3 punya vario beda varian, semua dek nya kayak krupuk, geter sana sini, masih kencengan mio soul yg tampang nya biasa aja, kalau build quality nya masih kayak vario dulu ini motor bisa di libas ne ma lexi

Reply
Rahmat Juwanto says junio 17, 2018

Mngkin jika gw beli ini selang beberapa bulan stangnya dah gw ganti fatbar.. hahah

Reply
Entis Sutisna says junio 17, 2018

vario terbaru emng keren terlihat dari bekang kaya motor besar lampu sen nya ter pisah dengan lampu rem. desain nya bagus saya sangat suka.
tapi ada yg kurang dari bagian rem belakang blum pake ckram mungkin lebih keren kalo rem nya kaya Yamaha N mex. terima kasih

Reply
Entis Sutisna says junio 17, 2018

vario terbaru emng keren terlihat dari bekang kaya motor besar lampu sen nya ter pisah dengan lampu rem. desain nya bagus saya sangat suka.
tapi ada yg kurang dari bagian rem belakang blum pake ckram mungkin lebih keren kalo rem nya kaya Yamaha N mex. terima kasih

Reply
Entis Sutisna says junio 17, 2018

vario terbaru emng keren terlihat dari bekang kaya motor besar lampu sen nya ter pisah dengan lampu rem. desain nya bagus saya sangat suka.
tapi ada yg kurang dari bagian rem belakang blum pake ckram mungkin lebih keren kalo rem nya kaya Yamaha N mex. terima kasih

Reply
suwandi muljadi says junio 17, 2018

kenapa semua honda shockbreaker belakang cuma 1 yah? dan letaknya dikiri? apa itu gak limbung

Reply
Ichikawa Ely says junio 17, 2018

Harganya berapa ya??

Reply
Rofiqur Ridho says junio 17, 2018

vario sekarang malah jadi keliatan aneh. saya lihat di jalan" badanya di bikin gede tapi rodanya tetep sama jadi gak seimbang. kelihatan gemuk rodanya kelihatan kecil.
headLamp depan kelihatan lebar gak sipit
ini menurut saya.

Reply
Pelangi Senja says junio 17, 2018

Udah beli baru kemarin lusa di kirim tp gk dpt warna merah .krn klo mau warna merah harrus nunggu 1 bln lebih .so jd alhamdulilah dpt warna silver

Reply
komentator resek says junio 17, 2018

ngomong nya lucu

Reply
Vloresito salsabil says junio 17, 2018

Mantabbb

Reply
fikkri prapto says junio 17, 2018

seumpama min, kalo ada yg tabrak kita dr belakang disaat macet, apakah spakbor belakang bakalan patah?

Reply
Nanda Maulana says junio 17, 2018

Ga ada tempat chargernya mending nunggu

Reply
Add Your Reply